Tigerholm Group

Om oss

 
 

Om oss

Tigerholm Group är ett familjeägt investmentbolag och har som affärside att äga och förvalta investeringar . Tigerholm Group investerar både i entreprenörer och i affärsidéer, på kort och lång sikt och med både inaktivt och aktivt ägarengagemang.

Tigerholm Group strävar efter att skapa och aktivt arbeta med en portfölj av investering som erbjuder en god spridning av risk, tar hänsyn till omvärldens fluktueringar och som är i linje med koncernens avkastningsmål.

Historia

1971 grundade Lars Tigerholm bolaget Tigerholm Products med affärside att tillverka, utveckla och patentera produkter inom oljeeldning och VVS. Genom åren har bolaget tillverkat och lanserat produkter så som Tigerloopen, Notap och Dragex på den svenska och den internationella marknaden. År 2006 såldes bolaget . I och med försäljningen av Tigerholm Products skapades en ny organisationsstruktur med ny inriktning och vision. Idag består koncernen av ett moderbolag och tre dotterbolag.

Tigerholm Sportsbars- Vision

Redan 2009 började vår resa med att titta på olika restaurangkoncept och 2010 öppnade vi vår först O’Learys enhet i Liljeholmen. Tigerholm Group såg potential  i denna bransch och i det starka varumärket O’Learys. Samabetet mellan Tigerholm Group och Peter Reinholdsson gör att vi idag har en hög restaurangdriftskompetens, ett gott affärsmannaskap och ett proaktivt driftfokus, detta skapar grunden för vår vision och strategi.

 
Loise 3.jpg
TIGERHOLM015.jpg
förtroende.jpg